Llima

Tothom coneix aquella fruita petita, pròxima a la llimona, verda i àcida, de la qual es fa una mena de beguda que se sol barrejar amb alcohol. Se’n diu llima, amb doble ela.

Advertisements

4 Responses to Llima

  1. maite Mas ha dit:

    Amb llima, tafia (“cachaça”), sucre morè i gel picat es fan les famoses “cahipirinhas”. La tafia és una mena de rom sense envellir, elaborat a partir de les melasses i els subproductes de la fabricació del sucre de canya (segons diu el GDEC).

  2. ficahilallengua ha dit:

    També se’n posa als mojitos, i es barreja amb vodka o ginebra. M’encanta l’acidesa que dóna a les begudes…

  3. golls ha dit:

    Ei, recordeu que la llima també és el nom de la llimona, almenys per a molt valencians.

  4. Marta ha dit:

    Cert! Gràcies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: