Un taulell de cuina és la superfície d’un moble baix on es preparen els aliments abans de cuinar-los. També se’n diu marbre (perquè habitualment són de marbre), fogons o banc de cuina.
Com en dieu, vosaltres?
Un taulell de cuina és la superfície d’un moble baix on es preparen els aliments abans de cuinar-los. També se’n diu marbre (perquè habitualment són de marbre), fogons o banc de cuina.
Com en dieu, vosaltres?
This entry was posted on dimecres, 22 de/d' Març de 2017 at 09:00 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Les propostes i els suggeriments són molt benvinguts.
Em podeu escriure a:
breumarta(arrova)gmail.com
Hola,
Com sóc inspector de seguretat alimentària faig servir un concepte més tècnic: superfície de treball.
Salutacions
Lluís
Moltes gràcies pel comentari, Lluís!
Hola Marta,
A mi, em resulta més familiar el terme taulell: taulell d’atenció al públic; taulell de bar o barra, i per tant em resulta més fàcil recordar taulell de cuina que d’altres denominacions. Nogenysmenys, banc de cuina, també m’agrada.
ttps://i58.servimg.com/u/f58/11/57/09/11/taulel10.jpg
Gràcies, Orèn!
Jo en canvi faig servir sempre marbre, suposo que perquè els bancs de cuina que he tingut sempre han estat de marbre. A mi taulell em resulta força estrany, suposo que perquè estic poc acostumada a sentir-ho.
Salut!
Banc de la cuina, sempre. La construcció taulell de cuina pot donar origen a confusions perquè en molts llocs també designa el rajol de la paret (la manisa). Per a mi, la superfície de treball és el banc de la cuina mentre que el taulell de cuina és la manisa.
D’acord, Àngel.
Gràcies!